NL FR
Menu

U ontving van de gerechtsdeurwaarder een dagvaarding om te verschijnen voor de politierechtbank.

Mogelijks bent u in rechtsbijstand verzekerd.

In elk geval doet u er het best aan ons te contacteren zodat wij uw verdediging kunnen waarnemen voor de Politierechtbank. U kan rechtstreeks via deze website een dossier openen op ons kantoor.

U hoeft niet zelf naar de Rechtbank te gaan. Wij doen dit voor u en u hoeft uw werk of andere activiteit niet te verlaten. Bovendien kennen wij de gebruiken van de Rechtbank en kunnen verzachtende omstandigheden aanvoeren om een milde straf of mogelijks zelfs vrijspraak uit de brand te slepen.

Wanneer u via deze website een dossier opent en alle gegevens invult, doen wij automatisch verder alles. Uw maatschappij (samen met desgevallend uw makelaar) en de Rechtbank worden gecontacteerd en wij nemen de verdere administratieve afhandeling op ons. Als alle gegevens correct zijn ingevuld hoeft u niets meer te doen, wij nemen alle administratieve rompslomp over en zullen u contacteren.

Ook wanneer u geen dekking in rechtsbijstand hebt, kunnen wij uw verdediging opnemen. Voorafgaandelijk worden tariefafspraken gemaakt afhankelijk van het soort dossier en overtreding.

Vrijblijvend advies nodig?

Contacteer ons of stuur een bericht via WhatsApp 0485 20 00 97